Ny intervju

04 APR 2020 13:24
Här kommer vår näst sista intevju den här gången. Vi har intervjuat Wilmer Henriksson från U14 laget.
  • Skapad: 04 APR 2020 13:24

I dagens intervju är det Wilmer Henriksson en av våra killar födda 06 som jag har pratat lite med Wilmer har under säsongen provat på spel i 3 olika lag. Så klart i hans U14 lag men även U15 och U16 har han hunnit med och spela med. Wilmer har tagit rätt stora kliv i sin utveckling sista två säsongerna precis som hela 06 kullen har gjort. Grabbarna slutade på en 5:e plats i tabellen och blev därmed bästa hälsingelag i serien.

Wilmer tycker det är tråkigt att säsongen lider mot sitt slut för han tycker det har varit en bra säsong. Att ha spelat med 3 olika åldrar har varit kul också. I U16 tycker Wilmer att det går fort och det är ganska svårt att spela. I U15 serien har Wilmer känt sig tryggare och det går bättre där. Och spelet i U14 tycker Wilmer har gått bra, det har nog gått lite bättre för laget än han trodde när säsongen började. Wilmer kommer inte på något speciellt som hänt under säsongen som han tycker har varit bra. Så jag frågar istället om hur Wilmer ser på TV-Pucken. Det är inget som Wilmer lägger så jättemånga tankar på han tror inte han har jättestor chans att komma med i laget redan den här säsongen.

Där släpper jag iväg Wilmer på sista träningen för U16/U15 kullen för säsongen och önskar Wilmer och hans lagkamrater lycka till i kommande säsonger.