SIK Hockeymonth

Vi har nu beslutat oss för att ta ett nytt kliv i Söderamns IK:s utveckling av vår förening. Vi har beslutat att satsa på att ha is en månad tidigare än vad vi haft. Det innebär naturligtvis en viss ekonomisk risk men den är vi beredda att ta för föreningens vidare utveckling. Vi har nu ett koncept vi kommer att kalla för SIK Hockeymonth.

Vi kommer att ha is från 1/8 2014 kommande säsong. Sättet vi planerar att finansiera detta är genom att erbjuda föreningar och förbund runt omkring oss och även längre bort att hyra tider i vår ishall under 3 av veckorna i Augusti. Den veckan som blir kvar planerar vi för ett till ben i vår satsning och även utveckling av föreningen. Vi kommer att arrangera en egen sommarhockeyskola. Mer hittar du i menyn till vänster.

Uppdaterad: 2016-06-08 00:42