Tjejhockey!

12 SEP 2019 11:24
Här finns information om en aktivitet för tjejer som vill spela ishockey!
  • Skapad: 12 SEP 2019 11:24

Hälsinglands- Jämtland/Härjedalens- och Medelpads Ishockeyförbund bjuder gemensamt in till en späckad ishockey dag för tjejer i Ånge söndagen den 29 september inom projektet Behålla flickor 10-14 år.

Start kl. 10.00 och vi avslutar kl. 16.00. Vi har tillgång till omklädningsrum från kl 09.00

Vi kör såklart matcher med lag som skapas på plats, fyspass, ispass, teori äta och sova.

Ledarutveckling för de ledare som deltar. Vi hoppas såklart på att klubbledare deltar både på is och teoretiskt.

Föräldrautbildning för medföljande föräldrar.

Grupp: 1 8-10 år

Grupp 2 11-13 år

Grupp 3 14 år och upp

Vi räknar med 4 timmar per grupp på is. Anders Lundqvist Ishockeykonsulent kommer att köra pass både med tjejerna och medföljande ledare.

Detalj schema kommer senare efter anmälan.

Ingen kostnad för deltagande.

Välkommen med din anmälan senast den 19 september till länken nedan. Klicka här: Anmälningsformulär

Nu kör vi med spelglädje och gemenskap och får en hejdundrande start på säsongen.

Hjärtligt välkomna!