Tidig julklapp till SIK!

14 DEC 2018 12:27
I tisdags fick föreningen besök av Annelie Storm-Andersson från Swedbank
  • Skapad: 14 DEC 2018 12:27

Annelie kom med en tidig julklapp till Söderhamns IK i form av en check på 5 000 kr från Sparbanksstiftelsen som hon valt att ge till föreningen.

Varför då kan man undra? Annlie förklar att Swedbank och Sparbanksstiftelsen Söderhamn har sina rötter i sparbanksidén, den tanke som för snart 200 år sedan födde lokala sparbanker att ge tillbaka till det lokala samhället.

Varje medarbetare på Swedbank i Söderhamn har fått möjligheten att ge 5000 kr till valfritt projekt eller verksamhet som han eller hon känner extra starkt för. Pengarna kommer ifrån den aktieutdelning som Sparbanksstiftelsen får för att vara ägare i Swedbank.

Varför valde Annelie just Söderhamns IK för sina pengar frågade vi? Jag har valt att ge mina pengar till er då mina söner under sina aktiva år i SIK fick en sån bra utveckling, stöttning och fin värdegrund som jag uppskata så mycket. Så att ge SIK min gåva på 5000 kr är Ett tack för de mina söner fått från SIK.

Föreningen är så klart glada och stolta över dessa ord och dessutom tacksamma för de pengar vi fått!