SIK får gratisplats i Division 1

01 APR 2019 15:34
SIK har tilldelats en plats i herrarnas divsion 1 norra serie inför säsongen 2019-2020.
  • Skapad: 01 APR 2019 15:34

Eftersom det fattas lag i den norra Division 1 serien fick Söderhamns IK för några veckor sedan frågan om man vill ha en plats i serien och vid söndagens styrelsemöte beslutade styrelsen att tacka ja till platsen.

Ordförande Anders Larsson sr kommenterar att det  här blir en härlig utmaning för föreningen och att den ekonomiska delen i den här satsningen är redan i hamn tack vare 5 nya stora sponsorer som kommer att presenteras närmaste veckorna.

Anders Larsson jr har börjat jobbet med att hitta spelare till det nya seniorlaget. Han väntar just nu bara på att signerade kontrakt ska komma tillbaka till honom och det är totalt 2 målvakter, 5 backar och 8 forwards som redan nu muntligen accepterat erbjudanden om att spela i Söderhamns IK nästa säsong. Mer kommer att komma så klart.