Nytt äventyr för Fanny

2017-12-30 23:55
Snart dags för nytt äventyr för Fanny Brolin
  • Uppdaterad: 2017-12-30 23:55

Med Söderhamns IK som moderklubb och genom att spela i S/L HC, MoDo och numer Brynäs har Fanny Brolin nu nått ett till mål på vägen i sin hockeykarriär. För nu på tisdag samlas det Svenska U18 landslaget för tjejer inför säsongens stora mål U18 VM som i år spelas i ryska Dimitrov i Moskva regionen.

Fanny som varit hemma i Söderhamn under julhelgen tog under lördagen chansen att träna lite extra tillsammans med SIK:s U16 i Perexhallen och precis innan träningen tog SIK chansen att önska lycka till genom Kjell-Owe Svensson, en av Fannys första tränare, lämnade över en SIK matchpuck till Fanny som ett litet minne från moderföreningen och önska lycka till under VM och även framot i karriär.

Om man vill ha mer information om U18 VM för damer så kan man leta via länken nedan_