Nu har vi klart med nya klubbkläder!

2018-10-15 22:52
Nu kan du beställa nya klubbkläder via Team Sportia i Söderhamn
  • Uppdaterad: 2018-10-15 22:52

Den här säsongen har du möjlighet att beställa klubbkläder genom SIK och Team Sportia.

Kläderna kommer från Bauer. Klubbmärke och Team sportias logo kommer att tryckas på överdelar. Även SBS reklam kommer att ha en liten logo tryckt på plaggen. Du har möjlighet att lägga till tryck av ditt efternamn och första bokstaven i ditt förnamn på överdelarna. Byxan kommer inte att ha något tryck.

Du åker själv till Team sportia och gör din beställning. Antingen tar du med dig beställningsformuläret som delas ut i lagen, annars finns det även i butiken. Det finns tröja och byxa, vinterjacka, vinterbyxka och en luvjacka att välja på. Plaggen säljs per styck så du behöver inte köpa ett set utan kan exempelvis köpa bara en jacka.

Kläderna betalas i förskott vid beställning och levereras i november. Du hämtar i butiken och lagledaren meddelar dig när plaggen finns att hämta. Det kan bli ett till tillfälle att beställa kläder senare i höst OM det finns kläder kvar hos Bauer.

Nedanstående går att beställa!

Plagg Klubbpris Senior Klubbpris Junior

Tröja med Zip

340 kr 300 kr

Byxa, svart

300 kr 270 kr

Fodrad Jacka

640 kr 600 kr

Fodrad byxa

380 kr 340 kr

Hoodie med zip

579 kr 479 kr

Kom ihåg!

• Beställning av kläder görs hos Team Sportia, E-center, här finns kläderna att prova.

• Vid beställning betalar du dina kläder i förskott i butiken.

• Beställ senast 31 oktober.

Klicka här kan du ladda ned beställningslappen om du behöver den