Klubbkläder

03 OKT 2019 14:29
Nu finns det möjlighet att beställa klubbkläder. Samma förfarande som förra året då Team Sportia skötte detta åt oss. Sista beställningsdag 31 okt 2019.
  • Skapad: 03 OKT 2019 14:29

Klubbkläder Söderhamn IK
säsongen 2019/2020

Den här säsongen har du möjlighet att beställa klubbkläder genom SIK och Team Sportia. Kläderna kommer från Bauer. Klubbmärke och Team sportias logo kommer att tryckas på överdelar. Även SBS reklam kommer att ha en liten logo tryckt på plaggen. Du har möjlighet att lägga till tryck av ditt efternamn och första bokstaven i ditt förnamn på överdelarna. Byxan kommer inte att ha något tryck.

Du åker själv till Team sportia och gör din beställning. Antingen tar du med dig beställningsformuläret som delas ut i lagen, annars finns det även i butiken. Det finns tröja och byxa, vinterjacka, vinterbyxa att välja på. Plaggen säljs per styck så du behöver inte köpa ett set utan kan exempelvis köpa bara en jacka.

Kläderna betalas i förskott vid beställning och levereras i november. Du hämtar i butiken och lagledaren meddelar dig när plaggen finns att hämta. Det kan bli ett till tillfälle att beställa kläder senare i höst OM det finns kläder kvar hos Bauer.

Skribent: Claes Eismar