Klart med förlängd is i Perexhallen

26 MAR 2019 13:45
Nu har vi fått klart med alla förutsättningar gällande hur länge isen ligger i Perexhallen
  • Skapad: 26 MAR 2019 13:45

Nu vet vi att isen kommer att ligga fram till midsommar i Perexhallen. Vilket så klart ger föreningen möjligheter till träning en tid till och även möjlighet att hyra ut tider till externa gäster som vill komma och träna eller lägga träningsläger hos oss.

För vår egen verksamhet kommer vi att vara noga med att inte tvinga barn att välja mellan sommaridrott och ishockey. Som förening ser vi helst att barnen provar på många olika idrotter för det ger även bra träning även om man till slut väljer att bli hockeyspelare.

Är ni intresserad av ett läger så hjälper vi gärna till med boende, mat och andra saker som ger ett lyckat läger för ert lag eller er förening.

Är du intresserad av att hyra tider i Perexhallen så kan ni kontakta:

Per Ängvald This is a mailto link

Fredrik Lindberg This is a mailto link