Is säsongen 2018-2019 är över

06 JUN 2019 23:39
Så har en ovanligt lång is säsong i Perexhallen tagit slut.
  • Uppdaterad: 06 JUN 2019 23:39

Aldrig tidigare har vi haft is så länge som säsongen 2018-2019. Den startade i september 2018, när våra 04:or och 05:or blev först med att gå på isen, och idag på självaste Nationaldagen avslutades den av våra veteraner. Alltså en 9 månader lång säsong med möjlighet till is.

Tittar man på det via siffror från vårt istidsbokningssystem så har samtliga våra verksamheter från Skridskoskoj till veteraner, som för övrigt var de sista att träna på isen tillsamman haft 549 ispass och det blir 666,75 träningstimmar på is.

Tittar man på matcher så har vi haft totalt 74 tider bokade i schemat för matcher eller 180,25 timmar.

Det innebär alltså att våra spelare tillsammans har varit på Perexhallens is i 847 timmar. Lägger man dessutom på den tid vi haft bokad för Allmänhetens åkning så blir totalsumman 1009,5 timmar.

Totalt sett har vi haft externa gäster som andra föreningar, privatpersoner, hockeyförbundet, skolor och brandkåren i hallen vid 195 tillfällen och de har tillsammans nyttjat hallen 252,75 timmar.

Föreningen vill passa på att tacka alla spelare, ledare, domare, föräldrar och inte minst våra vaktmästare för säsongen. Vi hoppas också att ni redan nu längtar till kommande säsong! Men passa nu på att njuta av en förhoppningsvis varm och skön sommar med sol och bad. Och så klart även att ni får chans att prova andra idrotter och att spelarna förbereder sig på ett bra sätt inför kommande säsong.