Final för U12

05 JAN 2019 21:51
Vårt U12 lag spelade idag Mittmedia cup i Hudiksvall
  • Skapad: 05 JAN 2019 21:51

Cupen spelades med en rak serie där det sedan spelades final mellan ettan och tvåan och en match om trejdeplatsen mellan lag 3 och 4 i grundspelet.

SIK gick genom gruppspelet med segrar i samtliga matcher. Resultaten blev 5-0 mot hemmlaget Hudiksvalls HC, idagens andra match mötte U12 laget AIK från Härnösand och där vann man med 4-2 och i sista matchen av gruppspelet mötte laget Valbo och vann med 4-2. Därmed är man klar etta i gruppspelet. Och till final gick Valbo som vann alla matcher utom mot Söderhamn i gruppspelet.

Finalen spelades sedan och Söderhamn fick en bra start och gjorde 1-0 och 2-0 innan det gått 5 minuter. Men det skulle visa sig att Valbo till slut blev för starka och kunde gå ikapp och förbi och till slut vinna med 5-2.

SIK:s U12 har ändå gjort en bra insats och det är bara att gratulera Valbo till cupsegern.