Cupseger för U12

24 MAR 2019 21:38
U12 har i helgen varit i Lindesberg och spelat Linde Energi Cup
  • Skapad: 24 MAR 2019 21:38

Linde Energi Cup har spelats lördag och söndag med totalt 8 lag fördelade på två grupper. Där gruppspelet avgjordes under lördagen. I SIK:s grupp fanns Hedesunda/Östervåla, Motala AIF och Hedemora SK. SIK vann gruppen efter två vinster och en oavgjord match. Resultaten var Motala AIF - SIK 0-2, SIK - Hedesunda/Östervåla 3-3 och i den 3:e matchen mot Hedemora slutade det med seger 4-2.

Gruppsegern innebar att man i slutspelet fick en kvartsfinal mot det fjärde placerade laget i den andra gruppen Mjölby HC. Kvartsfinalen vanns ganska klart med 7-2 det ger då en plats i seminfinalspelet där Väsby IK HK stod för motståndet och här fick laget en tuffare match men den vanns till slut med 2-1 och SIK är klara för final i cupen.

I finalen fick man möta Hedemora som laget redan mött en gång i gruppspelet. I finalen var SIK det starkaste laget och vann med 5-1. Därmed får laget med sig vinnarbucklan hem från Lindesberg!

Grattis till spelare, ledare och föräldrar till segern!