Massor av hockey i Perexhallen i helgen

15 MAR 2019 15:31
Hockeysäsongen må gå mot slutet men aktivieteten i Perexhallen är hög
  • Skapad: 15 MAR 2019 15:31

Kommande helg så spelas en hel del hockey i Perexhallen. Nu på lördag så börjar vårt U10 lag med att spela ett Poolspel på hemmaplan. Matcherna startar kl 09:30 redan.

När U10 spelat färdigt är det dags för slutspelshockey och då för vårt U14 lag som kommer att möta Brynäs IF i semifinalen i DM spelet. Vinnaren i semifinalen går så klart till final som spelas under klassiska Hockeynsdag på Gavlerinken i Gävle. Semifinalen börjar spelas kl 12:40.

Lördagens spel är inte slut med det utan sist ut under lördagen är det vårt U12 lag som kommer att spela ett sammandrag med bland annat Sandvikens IK som deltagare.

Sedan på söndagen så kommer Perexhallen och Hällåsen att invaderas av en hel hög med glada och förväntansfulla unga hockeykrigare för då ska det spelas Skärgårdscupen för lag från Tre Kronorshockeyskola verksamheterna i några klubbar runt om. Deltagande föreningar kommer vara Lindefallets SK, Bollnäs IS, Hudiksvalls HC, Alfta GIF, Järvsö IK och så arrangerande Söderhamns IK. Vissa föreningar har två lag anmälda så totalt kommer hela 10 lag att spela matcher under dagen.

Under dessa matcher kommer hemmaföreningen ha en hel hög med grabbar som kommer att vara domare för första gången också. Dessa killar kommer framförallt från vårt U13 lag. Kom ihåg att dessa killar är under utbildning precis som alla spelare är!

Spelschemat ser ut så här:

Plan A   Plan B
9.00 Alfta Grön LSK Vit Alfta Vit LSK Grön
9.45 BIS Röd SIK Svart BIS Vit SIK Gul
10.30 Järvsö HHC Alfta Grön SIK Svart
11:15 Alfta Vit SIK Gul BIS Röd LSK Grön
Spolning
12.30 BIS Vit HHC Järvsö LSK Vit
13:15 Alfta Grön BIS Vit Alfta Vit BIS Röd
14:00 Järvsö LSK Grön SIK Svart LSK Vit
14:45 SIK Gul HHC

Söderhamns IK vill önska alla spelare, ledare, domare och anhöriga under helgen varmt välkomna och lycka till under matcherna!