Fanny och U18 landslaget spelar VM Final

2018-01-12 22:27
För första gången spelar Sverige VM Final i U18 VM
  • Uppdaterad: 2018-01-12 22:27

I året U18 VM för tjejer som spelas utan för Ryssland spelade Sverige tidigare ikväll semifinal mot hemmanationen Ryssland som besegrades med 2-1.

I laget finns Fanny Brolin med vår förening Söderhamns IK som moderklubb. Hon blir inte den första från Söderhamns kommun som tar medalj i U18 VM men vi vet redan nu att Fanny får en finare medalj än både Ellen Jonsson (S/L nu i Brynäs) och Mariam El Mahmadi (S/L nu i MoDo) i och med att Fanny får minst ett silver medan Ellen och Mariam var med och vann brons för några år sedan i USA.

Söderhamns IK är så klart stolta och önskar ett stort lycka till i finalen som spelas kl 17:30 i morgon eftermiddag mot USA som vann sin semifinal mot Kanada efter straffar. Sverige och USA möttes i gruppspelet och där vann USA efter förlängning.

Finalen kan man säkert hitta som en webtv sändning under morgondagen.