Back med SIK som moderklubb har debuterat i Hockeyallsvenskan

17 NOV 2018 10:57
Wille Hedqvist debueterade den 14/11 i BIK Karlskogas A-lag
  • Skapad: 17 NOV 2018 10:57

Wille som började sin bana som hockeyspelare i Söderhamns IK och har representerat föreningen under sina första 4 säsosnger. Därefter har han också representerat IK Sätra och Hudik Hockey.

Wille flyttade inför den här säsongen till Karlskoga för att representerat BIK Karlskoga och där har nu har funnits med i A-lagets 2 senaste matcher. Mot MoDo och senast mot Södertälje.

Annars spelar Wille i BIK Karlskogas J20 Elit lag. Där han hittills gjort 11 matcher och står totalt på 12 gjorda poäng fördelade på 1 mål och 11 assists. Därutöver 6 utvisningsminuter.

Söderhamns IK gratulerar till att ha fått göra debut i Allsvenskan och hoppas på många fler matcher för Wille i A-laget och att Wille framförallt fortsätter utvecklas vidare för att nå sina mål i framtiden.