Vi behöver DIN hjälp

I föreningen finns det alltid saker att göra oavsett om det är vinter eller sommar. Söderhamns IK bedrivs helt idellt och föreningen har ingen anställd personal. Vi letar alltid efter folk som kan och vill hjälpa till i föreningen på något vis.

Föreningen är uppdelad i olika grupper som har olika sysslor, vi har till exempel hallgruppen som arbetar med utveckling av hallen. Det kan till exempel vara att bygga en läktare eller städa hallen, sköta om isen när Hällåsens ordinarie vaktmästare inte är tillgängliga och så vidare. Vår informationsgrupp jobbar med att utveckla vår hemsida och informationen internt i föreningen. Vi har en utbildningsgrupp som ansvarar för att se till att våra tränare är utbildade, att vi kan erbjuda föräldrar och spelare olika utbildningar.

Våra olika lag har också en mängd saker som skall genomföras exempelvis så behövs det folk som hjälper till att hålla reda på material som laget har, någon som slipar skridskor. Under matcher behövs folk som sköter sekretariatet och korvkiosken som finns.

Känner du att du skulle vilja hjälpa oss i föreningen på något vis om det sedan är bara en gång under en säsong eller varje dag spelar ingen roll vi är tacksamma för all hjälp vi kan få. Klicka på bilden här under och fyll i formuläret så hör någon från föreningen av sig så fort vi kan.

anmäl_knapp

Uppdaterad: 2016-06-08 02:51