Livearena

Söderhamns IK har fått möjlighet att samarbeta med Livearena. Det innebär att man kan se på många av våra ungdomsmatcher via webben, allt som krävs är ett säsongskort som man kan köpa via föreningen. Det kostar 499 kr (Alla registrerade hockeyspelare får ett erbjudande via Spelarkortet där årskortet kostar 279 kr istället) och då kan du se samtliga matcher som sänts inom Livearena totalt är det omkring 150 föreningar som finns med så det sänds många matcher. Dessutom går 50kr av de 499kr/279kr tillbaka till föreningen.

Det som krävs i vår är att någon får lite utbildning på hur utrustningen fungerar och som sedan kan filma matcherna och sända dem på nätet. Det finns även möjlighet att köra matchen med kommentator och sådant om man har möjlighet även för detta.

Är du intresserad av det här med TV och webbtv och vill vara med att göra det här till något riktigt bra och uppskattat? Hör av dig till Per Ängvald 076-804 16 62 eller på e-post This is a mailto link

För att se sändningsschema klicka på länken på vänstra sidan för att se vilka matcher som kommer att sändas framöver.

Webbtv

Uppdaterad: 2017-10-03 15:19